Weboldalunk cookie-kat használ, amit Ön az oldal további használatával elfogad.További információ
Vevőszolgálat 318-5454

Keleti Szőnyegek Galériája

(0)

Rólunk

Egy, a Kaukázusban tett körutazás hatására döntöttünk úgy, hogy a kilencvenes évek kezdetén az elsők között „szőnyeges " vállalkozásba kezdünk.

Az első években a mindennapi adás-vétel mellett az időnk nagy részét utazással töltöttük.

A legszebb darabokat mindig félretettük és a rangsorban ezután következőket bocsátottuk csak eladásra. Ez a módszer szolgáltatta a mai napig bővülő és csiszolódó gyűjteményünk alapjait.

1996 sorsdöntő volt számunkra. Vállalkozásunkat átalakítva létrehoztuk a Keleti Szőnyegek Galériáját, és Budapesten a Váci utca 9. első emeletén megnyitottuk első bemutatótermünket. Termékskálánk a kezdeti időszakban kifejezetten csak antik szőnyegekből állt. A kereslet alakulását elemezve néhány év elteltével kínálatunkat új és modern szőnyegekkel bővítettük. Az új szőnyegek kiválasztásánál a gondos válogatás mellett az alapot továbbra is az antik szőnyegek adták, azaz az újban is a régit kerestük, nem a mennyiséget, hanem a minőséget helyezve előtérbe.

Koncepciónk segítségével a megszokottól merőben eltérő egyedi kínálatot hoztunk létre, és ez a rendezőelv a mai napig megmaradt.

Antik szőnyeg kínálatunk legszebb darabjait a 2000-es évek elejétől az Antik Enteriőr kiállításon mutattuk be a gyűjtők és kereskedők legnagyobb megelégedésére.

Cégünk gyakran kap megbízást igényes lakásbelsők kialakítására, illetve gyűjtemények összeállítására. Ezen enteriőrök kialakításában neves belsőépítészek és lakberendezők segítenek bennünket.

Az évek múlásával a Budapest Váci utca 9. szám alatti bemutatóterem és galéria egyre szűkebb lett számunkra, ezért 2005 novemberében a Budapest Váci utca 52. szám alá tettük át székhelyünket.

Az utcai üzlet kínálta lehetőségek és a piaci viszonyok változása, valamint a vásárlói visszajelzések a termékkör folyamatos bővítését kívánták meg. Különleges díszpárnák, ágytakarók, pashmina sálak  után 2006-ban egyedi kilimtáskákkal és kisbútorokkal, ékszerekkel, keleti hangulatú lámpákkal, és különleges kézzel festett kerámiákkal gazdagítottuk kínálatunkat.
Eredeti filozófiánkat természetesen megtartottuk: egyedi minőségi darabok elérhető árakon.