Weboldalunk cookie-kat használ, amit Ön az oldal további használatával elfogad.További információ
Vevőszolgálat 318-5454

Keleti Szőnyegek Galériája

(0)

Szolgáltatásaink

Helyszíni felmérés

Szakmai tapasztalatunk felhasználásával készséggel és díjmentesen segítünk lakásuk vagy házuk berendezését tervező ügyfeleinknek abban, hogy otthonuk megálmodott képébe a leginkább odaillő szőnyeget, vagy más lakberendezési tárgyat találják meg választékunkból.

Helyszíni kipróbálási lehetőség

Tudatában vagyunk annak, hogy egy jó szőnyeg nemzedékek kiszolgálására lehet hivatott, és nem tartozik a gyakran cserélt berendezési tárgyak közé. Ezen felül a szakmában töltött évek is arra tanítottak bennünket, hogy vásárlóinknak lehetőséget adjunk, hogy minden kötelezettség nélkül otthonukban próbálják ki a boltunkban kiválasztott „esélyest".

Eredetiséget és minőséget igazoló dokumentum ( certifikát )

A nálunk vásárolt szőnyegeket a vásárló kérésére az azok származási helyét, fajtáját, anyagát, készítési technikáját, finomságát (csomószámát) és korát tanúsító irattal látjuk el.

Tisztítási tanácsadás

Forduljon hozzánk bizalommal, tapasztalatainkat szívesen megosztjuk Önnel! A szóbeli tanácsadás mellett írásos anyagot is adunk, melyből megismerheti a szőnyegek ápolásának alapvető praktikáit, és hasznos tanácsokkal szolgálunk a szőnyegét szennyező különböző foltok eltávolítására.

Házhozszállítás

Nagyméretű szőnyegét Budapest területén szállítási díj felszámítása nélkül visszük ki otthonába.
 

Vásárolunk

Antik és öreg keleti kézi csomózású és kézi szövésű szőnyegeket, falikárpitot vásárolunk készpénzért vagy bizományba, régi szőnyegét a nálunk vásárolt szőnyeg árába beszámítjuk. Kopott és sérült darabok is érdekesek lehetnek számunkra.

Kártyaelfogadás

Üzletünkben kártyaolvasó terminál működik, mely lehetővé teszi, hogy vevőink, a kor igényeinek megfelelően kényelmes és megbízható módon vásároljanak - Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard vagy MasterCard Electronic - hitelkártyájukkal.

Tax refund

Olyan külföldi vagy magyar állampolgárságú vásárlóink, akiknek az állandó lakóhelye nem az Európai Unió területén van, és új állapotú, műalkotásnak, régiségnek nem minősülő terméket vásárolnak üzletünkben, és a számlában feltüntetett bruttó vételár az 50 000,- Ft-ot meghaladja, jogosultak általános forgalmi adó visszatérítésre. ÁFA visszaigénylésük lebonyolításában üzletünk megbízható segítséget nyújt vásárlóinak.