Weboldalunk cookie-kat használ, amit Ön az oldal további használatával elfogad.További információ
Vevőszolgálat 318-5454

Keleti Szőnyegek Galériája

(0)

A Keleti Szőnyegek Galériája internetes áruház üzletszabályzata

Szolgáltató

Cégnév: Keleti Szőnyegek Galériája Kft.
Közösségi adószám: HU 12195048
Bankszámlaszám: 10300002-20387318-00003285 ( MKB Rt. 1056 Budapest Váci utca 38. )
Cégjegyzékszám: 01-09-563849
Ügyvezető: Keszei Péter ( műtárgybecsüs )

Vásárló

Aki a Szolgáltató által üzemeltetett Internetes vásárlási felületet igénybe veszi, ott regisztrálja magát, árut, vagy szolgáltatást rendel.

Szerződési feltételek elfogadása

A szerződés a Szolgáltató Internetes felületén történő regisztrációval, vagy az egyszerűsített megrendelés elküldésével, illetve a jelen szerződési feltételek, elfogadásával jön létre.  A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a regisztráció adatainak valódiságáról meggyőződjön, amennyiben az abban foglalt adatok valódisága megkérdőjelezhető, vagy ha értelmezhetetlen, a regisztrációt törölje.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a szerződési feltételeket részben, vagy egészében módosítsa. A szerződési feltételek hatálybalépése mindenkor, azok közzétételi ideje. A szerződési feltételek mindaddig hatályosak, amíg a Szolgáltató a szolgáltatást biztosítja.

Szállítási feltételek

A szállítás és átvétel az alábbiak szerint lehetséges:
 • Üzletünkben személyesen:
  Önnek lehetősége van a megrendelt terméket személyesen is átvenni üzletünkben, így gyorsabban és olcsóbban juthat a termékhez, megfoghatja, kipróbálhatja.
 • Futárszolgálattal (belföldre és a világ összes országába.)
  Termékeinket vezető csomagszállító cégek szolgáltatásaival juttatjuk el otthonába vagy akár munkahelyére.
          Magyarországon, minden városban és településen a csomagokat, a felvételt követő munkanapon, munkaidőben (8-17 óra között) kézbesítik. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a csomagszállító cég felvehesse Önnel a kapcsolatot.
         Európai Uniós országokba a várható szállítási idő 2-5 nap.
         Európai Unión kívüli országokba az export szállítási díjak előkalkulációja a csomagok lehetséges térfogatsúlya miatt nem megoldható. Ebben az esetben a szállítási díjak meghatározása utólag a megrendelésének elküldése után töténik. Természetesen a megadott szállítási díjak ismeretében dönthet arról, hogy megrendelését fenntartja, vagy törölteni szeretné.
Az export szállítási díjak ( Európai Unión kívüli országokba) a kiviteli vámkezelés költségeit is tartalmazzák.
Export csomagoknál az átfutási idő cél országonként eltérő: a felvételt követő 1.-8 munkanap.

Mind a  rendszer által kalkulált belföldi és Európai Uniós szállítási díjak valamint az utólag megadott export szállítási díjak a biztosítás összegét is tartalmazzák.

Alábbi link segítségével letöltheti Excel formátumban a szállítási díjakat tartalmazó táblázatot:
Carryprices.xls (Letöltés - 107 kB)

Ingyenes szállítás

Bruttó 30.000 Ft feletti belföldi megrendelés esetén térítésmentes a kiszállítás, háztól-házig. Amennyiben futárral kérte a kiszállítást, és önhibájából vagy önhibáján kívül nem veszi át a csomagot, fenntartjuk a jogot, hogy a szállítás költségét értéktől függetlenül áthárítsuk Önre.
 

Fizetési módok

 • Személyesen üzletünkben készpénzes és hitelkártyás fizetés lehetséges az áru átvételekor.
 • Utánvétes fizetés: az áru ellenértékét a futárnak fizeti meg az áru átvételekor, az utánvét díja 30.000 Ft feletti megrendelés esetén térítés mentes, 30 000 ft alatti megrendelés esetén 500 Ft.
 • Átutalás: Előreutalással tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. Amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átveheti üzletünkben.
 • A Paypal pénzügyi intézet rendszerén keresztül biztonságosan, könnyen, kényelmesen fizethet online webáruházunkban.A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.
Európai Uniós és Unión kívüli országokból érkező megrendelések esetében a fizetés csak  banki átutalás és Paypal rendszerén keresztül lehetséges.

Törzsvásárlói kedvezmény

Elindítottuk törzsvásárlói programunkat. Minden online vásárlónk automatikusan törzsvásárlói kedvezményben részesül, amint vásárlásainak összértéke eléri az első összeghatárt.
Az aktuális vásárlás összege is hozzáadódik kedvezmény alapjához.
Offline vásárlóink is résztvehetnek törzsvásárlói programunkban, részletekről kérem érdeklődjenek üzletünkben vagy hívják a vevőszolgálatot.
Az alábbi táblázat mutatja az összeghatárokat és a hozzájuk kapcsolódó kedvezmény mértékét:

                         
Vásárlás összegeKedvezmény
20 000 Ft -   40 000 Ft………………….2%
40 000 Ft -   60 000 Ft………………….4%
60 000 Ft -   80 000 Ft………………….6%
80 000 Ft - 100 000 Ft………………….8%
100 000 Ft - tól………………..10%

A törzsvásárlói kedvezmények akciós termékeinkre nem vonatkoznak.

Regisztráció és egyszerűsített megrendelés

 • A regisztráció során az adatlapot megfelelően ki kell töltenie, így kérjük, adja meg nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát. A regisztrációs oldalon megjelenítjük a szállítási és számlázási címet, illetve első vásárlásakor itt adhatja meg adatait. Alapértelmezésben a szállítási cím megegyezik a számlázási címmel, de a számlázási címtől eltérő szállítási címet is megadhat, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból.
 • Amennyiben Ön a regisztrációkor más szállítási címet ad meg, mint amit regisztráció előtt választott a kosárban akkor a rendszer a regisztrációkor megadott szállítási címet fogja figyelembe venni.
 • A sikeres regisztráció feltétele az üzletszabályzatunk elfogadása is.
 • Egyszerűsített megrendelés esetében regisztráció nélkül szállítási és számlázási adatok megadásával és a fizetési mód kiválasztásával egy lépésben küldheti el megrendelését.
 • Azok a kedves vásárlóink akik az egyszerűsített megrendelést választják mivel nem kerülnek regisztrálásra a rendszerünkben nem vehetnek részt a törzsvásárlói programunkban.

A vásárlástól való elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A Vásárlónak 8 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaküldeni.
A Szolgáltató köteles a csomag ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a Vásárlónak. A Szolgáltató kizárólag sérülésmentes termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat, továbbá követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának a megtérítését.
A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket, különösen az oda- és visszaküldéskor felmerülő postaköltséget. Elállás esetén tehát a Vásárló köteles a - számára történő kiszállítás - postai költségét abban az esetben is viselni, ha az áru eredetileg ingyenes kiszállítással került megrendelésre. A Vásárló köteles az árut tértivevényes és - legalább annak bruttó vételárát elérő mértékig - értékbiztosított csomagban visszaküldeni. Amennyiben a Vásárló a terméket nem az előzőekben megjelölt módon küldi vissza, úgy a termék postaforgalomban történő elvesztése esetén a Vásárló a vételár visszafizetésére nem tarthat igényt!
A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás a megrendelő számára költségmentes. A lemondást jelezheti e-mailen vagy személyesen is a megrendelés pontos adatainak megjelölésével (megrendelő neve, címe, rendelés ideje, rendelt áruk).

Jótállás, Szavatosság, Garancia

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet utasításai az irányadóak
Törvény által javasolt garanciát adunk minden termékre, ami általánosságban az átadástól számított 12 hónapig érvényesíthető kivétel, ha a törvény másképpen nem rendelkezik.

EU adómentes vásárlás

Amikor a belföldi közösségi adószámmal rendelkező adóalany olyan termékértékesítést hajt végre Magyarországtól eltérő tagállamban nyilvántartásba vett, ott közösségi adószámmal rendelkező adóalany vagy nem adóalany jogi személy részére, amely értékesítés közvetlen következményeként a terméket igazoltan más tagállamba fuvarozzák, juttatják el, az adóalany értékesítése adómentes Közösségen belüli termékértékesítés (Áfa-törvény 89. § (1) bekezdés.).

EU adószámának érvényességét az alábbi oldalon végezheti el:
http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/

Adatvédelem

A Szolgáltató tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
A Keleti Szőnyegek Galériája Kft ezúton tájékoztatja Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.
Arra az esetre, ha a szerződés teljesítéséhez a Szolgáltató harmadik személyt vesz igénybe, a Vásárló felhatalmazza a Szolgáltatót, hogy e harmadik személy részére, a harmadik személy által ellátandó feladat elvégzéséhez szükséges adatokat kiadja. Az alvállalkozók a Szolgáltató által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Cégünk fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációkor megadott adatok alapján felhasználóinak, az áruház profiljába tartozó reklám leveleket küldjön.

Felelőség korlátozása

A Keleti Szőnyegek Galériája Kft Internetes Áruházában való vásárlás feltételezi az ügyfél részéről az Internet lehetőségeinek és korlátinak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Vásárló teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A Keleti Szőnyegek Galériája Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
Az Interneten küldött vagy fogadott bármilyen adat.
Bármilyen működési hiba az Internetes hálózatban, ami megakadályozza a Keleti Szőnyegek Galériája Kft. Internetes Áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
Bármely levél - függetlenül, attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
Bármely szoftver nem megfelelő működése.
Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
A Szolgáltató nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Keleti Szőnyegek Galériája Kft. Internetes Áruházához való csatlakozás miatt következett be.
A Szolgáltató előzetes bejelentés és indoklás nélkül szabadon megváltoztathat bármilyen árat és határidőt, módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. Minden módosítás a megjelenés időpontjában lép életbe

Böngészés

Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb információt nyújtani. Kiváló minőségű digitális kamerával dolgozunk, többféle felbontást alkalmazva, ennek ellenére a tökéletes színvisszaadást garantálni nem tudjuk.

Keresés

A Keresés funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni. Részletes keresésénél megadhatja a keresett cikkszámot,  termékkategóriát, származási helyet, anyagot, kort, méretet, árat.

Levelezés

Web-áruházunk működésének elsődleges célja a vevők igényeinek és elvárásainak megfelelni, mind a termékek és szolgáltatások tekintetében egyaránt. Célunk megvalósítását leginkább a vevőktől kapott visszajelzések, javaslatok és esetleges reklamációk segíthetik, ezért kérjük, segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataival.
E-mail címünk: oriental-carpets@t-online.hu

Szerzői jogok

A Szolgáltató a http://www.keletiszonyegbolt.hu// internetes oldalon található tartalom tanulmányozását és letöltését azzal a feltétellel engedélyezi, hogy a Vásárló az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.
Az itt található anyagok módosítása, reprodukciója, nyilvános közzététele, vagy kereskedelmi célzatú felhasználása bűnvádi eljárást von maga után.
Ezen anyagok más internetes oldalakon való bármely célú felhasználása tilos a Szolgáltató előzetes engedélye nélkül.
Az oldalakon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi és egyéb jogszabályokba ütközhet.